T +31 (0) 20 6259303 [email protected]
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Riga

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Riga

Een unieke en zeer betaalbare incentive bestemming is de Letse hoofdstad Riga, op maar twee uur vliegafstand. Letland is één van de drie Baltische staten en is anderhalf keer zo groot als Nederland. Het rijke handelsverleden en invloeden van Duitse, Russische, Poolse en Zweeds overheersing zijn overal terug te vinden. Laat u verrassen door het knusse en labyrintische middeleeuwse stadsdeel, de parken, vijvers, de haven en bastions. Voor de architectuurliefhebber is er de boeiende afwisseling van gotiek, overweldigende  art nouveau. Of bezoek de gigantische centrale Russische markt, met kaviaar, vis, en ingemaakte zuurkool.

Zoekt u de beau monde, het authentieke volksleven of  bruisende  nachtclubs? Letten houden van dansen en muziek. De bekende balletdanser Mikhael Baryshnikov en violist Gidon Kremer zijn hier geboren.

ARTTRA beschikt over goede contacten om voor uw gasten een origineel en onvergetelijk weekend te organiseren!

Wij werken samen met een gespecialiseerd bureau in Riga.  Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met Talinn en Vilnius. 

ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Riga
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303. 
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: [email protected]