T +31 (0) 20 6259303 [email protected]
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Workshop geheimen van de moderne kunst

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook indien gewenst uw drankje, lunch, diner en combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop geheimen van de moderne kunst

(Stedelijk Museum – 2,5 uur)

Deze workshop biedt een actieve kennismaking met de topstukken van het Stedelijk Museum. Een originele teambuilding-activiteit en voor (buitenlandse) deelnemers persoonlijk een eyeopener! Van Vincent Van Gogh tot Willem De Kooning, Carel Willink tot Karel Appel, Wassily Kandinsky tot Barnet Newman, figuratieve tot abstracte kunst, schilderkunst tot sculptuur en ruimtebeleving.

Uw ARTTRA gids geeft een rondleiding in het Stedelijk Museum met aanwijzingen over de werking en betekenissen. Daarna formeren deelnemers groepjes van 5 à 7 personen. Aan de hand van 20 meerkeuzevragen gaan zij geheimen ontrafelen die in deze collectie besloten liggen. Elk groepje levert een antwoordenlijst in.

Tijdens een drankje in het museumrestaurant – of uitbreiding naar wens op de boot of andere locatie – wordt de winnende groep bekend gemaakt. Voor de winnende groep is er een toepasselijke prijs!

Kosten afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanvraagformulier Workshop Geheimen van de moderne kunst
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

fbo  twi

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

Geopend op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur

Voor informatie en vragen [email protected]