Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
EYE Film instituut

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids!

Per gids / rondleiding
1-15 personen per gids, meerdere gidsen mogelijk

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze

Kosten
€ 97,50 excl.BTW per uur

Na 18.00 uur € 125,-- excl BTWEYE Filminstituut Nederland

Het EYE heeft onder meer vier filmzalen, een tentoonstellingsruimte, een interactieve ‘basement’ een café-restaurant met schitterend uitzicht en terras aan het IJ.

De collectie omspant de gehele filmgeschiedenis: van stille films uit de beginperiode van de cinema (eind 19de eeuw) tot en met de nieuwste digitale producties. EYE is het enige museum in Nederland dat filmgerelateerde collecties verzamelt en ontsluit: foto’s, affiches, soundtracks, apparatuur en papieren archieven van filmmakers. Film en bewegend beeld worden getoond als kunst, vermaak, cultureel erfgoed en informatiedrager. Het vervult wereldwijd een pioniersrol in filmrestauratie en digitalisering.

EYE organiseert vier tentoonstellingen per jaar waarin film als de jongste, meest dynamische en grensoverschrijdende van alle kunsten wordt gepresenteerd.

ARTTRA cultureel organisatiebureau is vaste partner in rondleidingen door de tentoonstellingen vanaf de opening 5 april 2012.

Martin Scorsese – the exhibition  25 mei t/m 3 september

Locus: Apichatpong Weerasthakul-Cao Guimarães – 16 sept t/m 3 december

Tentoonstelling open dagelijks 10.00-19.00 uur!

Aanvraagformulier EYE filminstituut

Aanvraagformulier EYE filminstituut

U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending